Televiziunile de știri din România nu consideră o știre discursul Papei la ONU

 

cnn live dw live
france 24 live realitatea live

Papa Francisc ține astăzi un discurs istoric la ONU. Începe cu câteva minute înainte de ora 17.00. CNN, DW, France 24 îl transmit în direct. Este un eveniment remarcabil, evident: este pentru prima oară când Papa vorbește Organizației Națiunilor Unite, într-o perioadă în care lumea are nevoie să fie mai atentă la drepturile fundamentale ale omului.

România este țara europeană cu cele mai numeroase televiziuni de știri. Doar Realitatea TV transmitea ”în fereastră” imagini de la ONU, deși toate posturile erau în direct. Televiziunea Română transmitea o întrecere sportivă.

antena 3 live b1 live

alt digi 24 romania tv live

Imaginile sunt suprinse în primele 15 minute ale discursului Papei. Orice discurs este considerat a fi cel mai relevant pentru a fi preluat de către televiziuni în primele 5 – 7 minute. CNN a transmis în direct 45 de minute, când a întrerupt cu breaking news despre anchetarea fostului președinte UEFA, Sepp Blatter, în Elveția.

 

This entry was posted in Aşa, nu!. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


two × 9 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>